Onze filosofie:
Kapsels die laten zien wie je bent.

” Kijken is niet hetzelfde als zien zien is bewust zijn van, en leidt tot een creatief proces zo wordt een kapsel een vorm in beleving “

Knippen als kunstvorm

Volgens Antoine is het knippen, niet zomaar afknippen van haar. Het kan een kunstvorm zijn.
Ieder van ons heeft als doel de unieke schoonheid die ieder mens bezit, in een kapsel vorm te geven en te werken met wat de natuur biedt.
Wij richten ons daarbij op de mens als geheel. Persoonlijkheid en levensstijl zijn zeker zo belangrijk als iemands lichaamsbouw, gezichtscontouren en ogen.
Uiteraard houdt men er bij Antoine rekening mee, dat een kapsel door de klant zelf met gemak in model te brengen moet zijn.

Innerlijke reis

Een goed kapsel benadrukt iemands persoonlijkheid en laat zien wat zijn of haar mooie en sterke kanten zijn. De persoonlijke uitstraling is daarbij belangrijker dan een modevorm.
Het gaat vooral om het vinden van een kapselvorm die iemands innerlijke schoonheid openbaart . Voor de klant kan dit creatieve proces een nieuw beeld van zichzelf opleveren. Antoine ziet het als een innerlijke ontdekkingsreis; ” Je bent pas echt mooi, als je ‘binnenste’ buiten komt. Dit eigene te treffen is het doel van ons werk.

Oosterse Inspiratie

Japanse en Chinese kunstvormen, met hun oorsprong in Taoïsme en Zen, zijn een bron van inspiratie voor Antoine. Kenmerkend voor een goed kunstwerk is, dat het er zo bijna toevallig en niet verzonnen uitziet. Ook voor kapsels gaat dit op.

” Laat Antoine een inspiratie voor je zijn “